Tuesday, March 24, 2009

Mandi kolam..

last sat, aku bwk my little doter ni pg mandi kt pool KK. punyela naik malu aku kt situ mia terjerit2 x nak naik..aku bwk naik mickey tu, dia turunkn semula..ceh!!mcm budak besar je lagaknye bagai dah reti berenang..hujan punye pasal, kuheret jugak si comel ni naik. walau t'sentuh jgk hati aku tgk dia..pandang je budak2 lain tgh mandi lg..sebenarnye, hujan x la lebat mane..gerimis2 manja gitu, lagipun dh 6.30ptg. time senja.naik risau gak klu aku mia x tido mlm tu..tapi satu benda yg aku x leh lupa, mlm tu kt rumah dia buat lagak mcm tgh berenang gitu..(x sempat nk snap)hehehehe!!mia auni ni memangla..kemaruk mandi kolam.lain kali kite pg lagi, papa ade senang ckit nk control mia.




0 comments:

 

Great Morning ©  Copyright by Miazariel Babykids | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks