Thursday, March 12, 2009

Cayook! cayook!


Abang, tengok le ank abang ni!! Pak Long bought a new story book!! tapi tgk dia belek synopsis kt blkg tu mcm faham je ank dara ni!! bukan main dia x mo book yg ade gmbr mcm standard age dia..nak yg ade words byk2..hehehe..padahal mia suka tgk gambar je..abang tau kn, kalau msk je tesco, kt main entrance mesti book's part, so mia awal2 dh pick up by herself..pilih sendiri, then, bile je nk byr kt kaunter (lepas dh round 1 tesco), boleh plak dia kata cm ni "mia..na..nak!"..ah sudah, mengamuk kt situ gak..siap baling book (nasib baik dlm troli je). dari sudut kaunter..dia tunjuk kt belah kiri dia..nun jauh di hujung sana..zoom betul2..hehehe..book's part yg dia pegi td..so, dgn rajinnya opah bwk pg sna semula, n mia tukar book yg lain..still lebih kurang, story book..




0 comments:

 

Great Morning ©  Copyright by Miazariel Babykids | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks