Thursday, March 12, 2009

Something happened

Mlm sebelum aku pg class, mia tetiba x mo tido..pelik aku tgk dia, smpai dkt 4 am, dia still mcm tu..active sgt..mia lari2..cium aku, cium pak long, then paksu..last skali opah..aku rasa dekat 10 kali dia cium stiap org..aku ngantuk gile sbb esok nk drive pg penang.aku tido2 ayam, dptku rasakn setiap ciuman yg mia bg kt aku. stiap kali mia panjat katil, tiap kali tu la aku t'jaga. tapi still x tau kul brp masa tu. tetiba mak dtg bilik, mak bgtau aku mia ni lain mcm jer..rupanya ape yg dia buat.betul2 mcm apa yg dia buat siang td..masa papa balik shah alam..sayang sna..sayang sini..mata dia npk sgt kuyu nye..bgai x larat nk angkat dah..mcm2 cara dh buat nk bg dia tido..baca ayt kursi..susu pn x ingat dh..byk kali bagi. last2, aku try buat cm ni...baringkn ats dada..agknye, dia rs safe, tidolah puteriku sorg ni..dengkurnye x ingat!! npk sgt letihnyerr..



rasanyer dekat setengah jam mia tido kt dada ibu..bile kami mcm ni, rasa dekat sgt..mia dgr jantung aku, mayb mia teringat msa dlm perut ibu dlu..peneman sunyinya.




0 comments:

 

Great Morning ©  Copyright by Miazariel Babykids | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks